Kosten

Huwelijk / geregistreerd partnerschap in de gemeenten Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en Waterland
In de gemeenten Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en Waterland ben ik een van de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand. Jullie kunnen bij het loket van Burgerzaken aangeven dat jullie voorkeur voor de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand uitgaat naar mij.
In deze gemeenten ben ik niet commercieel betrokken bij huwelijken. In de leges die jullie aan de gemeente betalen zit ook de honorering van de trouwambtenaar.

Wettelijk huwelijk met je eigen trouwambtenaar
Jullie kunnen mij als zelfstandig trouwambtenaar meenemen naar de gemeente van jullie keuze, om daar jullie wettelijk huwelijk door mij te laten voltrekken. Hiervoor reken ik
€ 695,00, inclusief BTW. Daarnaast bereken ik reiskosten van € 0,60 per kilometer inclusief BTW, berekend vanaf mijn woonplaats Oosthuizen.

Houd er rekening mee dat jullie aan de betreffende gemeente ook nog de kosten van de leges verschuldigd zijn en dat jullie ook een bedrag moeten betalen voor het eenmalig laten benoemen van mij als jullie eigen trouwambtenaar.

Ceremonieel verbinden 
Ik kan met jullie mee naar bijzondere locaties die geen officiële trouwlocatie zijn om jullie daar ceremonieel te verbinden. Het ‘ceremonieelhuwelijk’ vindt na de wettelijke registratie plaats en kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Voor een ceremoniële verbintenis reken ik € 695,00, inclusief BTW. Daarnaast reken ik reiskosten van € 0,60 per kilometer, berekend vanaf mijn woonplaats Oosthuizen.

Buitenland
Voor een huwelijksceremonie in het buitenland kunnen jullie een offerte bij mij opvragen.