Ralph en Nadine

Nadat we hadden besloten te willen trouwen in het schooltje van Dik Trom kregen we daar de naam van Manon door. Na dit te hebben doorgegeven bij de gemeente werden we op een avond gebeld door Manon om een afspraak te maken. Ik weet nog goed dat mijn (inmiddels) vrouw na dit telefoongesprek direct zei: dit voelt nu al goed aan.

De dagen voor de afspraak vonden we het toch wel spannend want wat voor vragen kan je verwachten en wat moet je nu eigenlijk wel- en wat moet je niet zeggen. Kortom gezonde spanning in een toch al roerige tijd. Toen Manon op de afgesproken avond bij ons thuiskwam kon ik mijn vrouw alleen maar gelijk geven. Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd aan en was de vraag voor ons niet meer wie onze trouwceremonie mocht doen maar de wens dat Manon dit zou doen.
Het was een gezellig, leuk en informeel gesprek, de avond vloog werkelijk om en Manon gaf aan voldoende informatie te hebben om hier iets moois van te maken.

Op onze grote dag kwamen we aan bij het schooltje dan Dik Trom waar Manon ons al stond op te wachten. Na een korte inleiding over de locatie waar we ons bevonden schakelde Manon over naar de werkelijk schitterende persoonlijke speech die ze had gemaakt over ons. De gezellige avond bij ons thuis was omgezet in een onvergetelijke speech. Met een perfecte mix van de besproken punten, leuke anekdotes en persoonlijke twist bleven zowel wij als onze genodigden (inclusief alle kinderen) meer dan geïnteresseerd luisteren.

Lieve Manon, bedankt voor alle tijd die je hier in hebt gestoken en dat je, met zoveel mooie woorden, dit voor ons hebt willen doen. We zullen dit nooit vergeten en we bevelen je bij (toekomstige) bruidsparen ook absoluut aan.
Ik weet zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt door je volledig op dit werk te storten, want het is je op het lijf geschreven.

Groetjes en bedankt voor alles,
Ralph en Nadine Burgers