Wat doe ik

Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik met jullie mee naar de gemeente van jullie keuze. Ik word daar dan benoemd voor een dag. Ook kan ik met jullie mee naar bijzondere locaties die geen officiële trouwlocatie zijn om jullie daar, op dat ene voor jullie zo speciale plekje, ceremonieel te verbinden.

Eerst nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis. Om te zien of het van beide kanten klikt. Zodra ik, telefonisch of per mail maar meestal tijdens het gesprek, te horen heb gekregen dat ik jullie mag trouwen plannen we minimaal één gesprek bij jullie thuis.

Aan jullie als bruidspaar stel ik allerlei vragen, ik geef een paar voorbeelden: hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat was je eerste indruk van elkaar, waarom is hij/zij degene met wie je wilt trouwen? Zijn er zaken waarvan ik af moet weten, maar die niet in de speech naar voren moeten komen?

Maar ook: wat zijn de beste eigenschappen van je partner, maar ook wat zijn de eigenaardigheden van je partner, welke momenten samen vergeten jullie nooit meer