Wie ben ik

Ik ben Manon Dijkshoorn, zelfstandig trouwambtenaar bij “Trouwen met Manon” en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeenten Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en Waterland.
De eed die ik heb afgelegd bij de rechtbank is geldig in alle gemeenten en op alle trouwlocaties die als ‘huis der gemeente’ zijn erkend, zodat ik als officieel beëdigd trouwambtenaar in heel Nederland wettelijke huwelijken mag voltrekken.

Een ambtenaar van de gemeente krijgen jullie meestal 3 à 4 weken van te voren aangewezen. Je plant alles van te voren, waarom zou je de trouwambtenaar dan op het laatste moment regelen? Jullie kiezen mij als jullie eigen BABS vroegtijdig en daardoor leren wij elkaar beter kennen. Ik ben creatief en blijf mijzelf vernieuwen en ik heb connecties in de trouwbranche.

Willen jullie een persoonlijke, op maat geschreven trouwceremonie, dan zijn jullie bij “Trouwen met Manon” aan het juiste adres.

Eveneens ben ik ceremonieel spreker voor andere belangrijke momenten, zoals:

  • Herbevestigingen
  • Huwelijksjubilea
  • Symbolische verbintenissen
  • Verjaardagsfeesten